ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

 ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Δωρεά της οικογένειας Rothschild

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Η δωρεά του Δικαστικού Κτηρίου από τους Rothschilds προς το Ισραήλ, περιείχε τους ακόλουθους όρους:

1) Αποκλειστικά οι Rothschilds να επιλέξουν το οικόπεδο.

2) Αποκλειστικά οι Rothschilds να επίλέξουν τους αρχιτέκτονες.

3) Να παραμείνει κρυφό το κόστος κατασκευής του.
 

Ο λόγος αυτών των περιορισμών είναι προφανής, διότι το Κτήριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν είναι απλώς ένας χώρος δικαστηρίων, αλλά είναι ένας Μασονικός Ναός, που υπηρετεί αυτήν την μυστηριακή θρησκεία, κτισμένος από την Σιωνιστική Ελίτ, για την Σιωνιστική Ελίτ.

Το κτήριο κατεσκευάσθη το 1992 και ευρίσκεται στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, ακριβώς μπροστά από την Κνέσετ (Κοινοβούλιο του Ισραήλ). Η ιδιότυπη αρχιτεκτονική του που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, λόγω της αντίθεσης των παλαιών αρχιτεκτονικών ρυθμών έναντι των νέων, απαρτίζεται απο φως και σκιά, σε σχέση με τις ευθείες γραμμές και τις καμπύλες. Όμως σχεδόν όλοι οι κριτικοί και οι δημοσιογράφοι "παραλείπουν" να αναφερθούν στα κραυγαλέα μασονικά σύμβολα του κτηρίου.

Ο ΟΙΚΟΣ ROTHSCHILD

Η οικογένεια Rothschilds είναι μια διεθνής δυναστεία Γερμανών Ιουδαϊκής καταγωγής, η  οποία ελέγχει το Παγκόσμιο τραπεζικό και οικονομικό σύστημα τους τελευταίους αιώνες. Απόγονοι του Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), εξαπλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική και αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής των δύο ηπείρων. Αποκτώντας στενούς δεσμούς με την Ελίτ της Αγγλίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Αμερικής, οι Rothschilds απετέλεσαν την κρυφή δύναμη στα περισσότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων αιώνων. Οι Rothschilds ανήκουν στην περιβόητη 13η γενεά αίματος (bloodlines) των *Illuminati, μαζί με τους Rockefellers και τους du Ponts (DuPonts).

Οι Rothschilds επίσης είναι οι βασικοί  ιδρυτές του Σιωνιστικού κινήματος και οι πλέον δραστήριοι πρωτεργάτες της δημιουργίας του Κράτους του Ισραήλ. Ο James A. de Rothschild χρηματοδότησε την κατασκευή της Κνέσετ, ένα από τα σημαντικότερα κτήρια του Ισραήλ, όπου ακριβώς μπροστά της βρίσκεται το κτήριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δώρεα και αυτό από ένα άλλο μέλος της δυναστείας, την Dorothy de Rothschild.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ
                ΟΙ ROTHSCHILDS ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΡΑΜΠΙΝ

 

Στην περιοχή της Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκονται η Κνέσετ και το Ανώτατο Δικαστήριο, δωρεές των Rothschilds, μερικά τετράγωνα μακριά, βρίσκεται και το Μουσείο Rockefeller (δωρεά της ετέρας οικογένειας Σιωνιστών)

Αρχίζουμε λοιπόν να κατανοούμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της περιοχής (και κατ΄ επέκτασιν ποιοι στην πραγματικότητα κυβερνούν το Ισραήλ και την Παγκόσμια Οικονομία).


Η Jerry Golden έγραψε
πριν από μερικά χρόνια για το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, επισημαίνοντας τις απόκρυφες έννοιες αυτού του κτηρίου. Όταν μελετήσει κάποιος, είπε, αυτούς τους τύπους κτηρίων, εύκολα συνειδητοποίει ότι επανεμφανίζονται ακριβώς τα ίδια θέματα, όπως: ο τρόπος φωτισμού, οι πυραμίδες, η ανάβαση κλιμάκων, ο αριθμός 13 ή ο 33, τα φαλλικά σύμβολα, κλπ.

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ  (Illumination)
 
Ένα ταξίδι μέσα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, είναι στην πραγματικότητα μια συμβολική πορεία προς την φώτιση. Ο τελικός "προορισμός" του ταξιδιού είναι να φτάσει ο ταξιδιώτης στην κορυφή της πυραμίδας, που βρίσκεται στην οροφή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ένας κορυφαίος χώρος, όπως η "Αγία των Αγίων" ενός εβραϊκού ναού.

Σε κάθε πλευρά της κορυφής της πυραμίδας, υπάρχει μια τρύπα που αντιπροσωπεύει τον "Παντεπόπτη Οφθαλμό" του Μεγάλου Αρχιτέκτονα (δείτε το οπίσθιο μέρος της  Μεγάλης Σφραγίδας των Ηνωμένων Πολιτειών) ..

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ
 
Ο επισκέπτης όταν εισέρχεται στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην αρχή ευρίσκεται σε έναν σκοτεινό χώρο, μπροστά σε μια σκάλα όπου από την κορυφή της πηγάζει φως.
 

simta
Η ΚΛΙΜΑΞ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ
 

Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της κλίμακος, ο επισκέπτης αφήνει σταδιακά τα βάθη του σκότους, για να φτάσει τελικά στο λαμπρό ηλιακό φως. Η σκάλα, αποτελούμενη από 30 σκαλοπάτια (Κλιμάκια/Βαθμίδες), χωρίζεται σε τρείς σειρές επιπέδων, με ενδιάμεσα τα επίπεδα να ευρίσκονται ανά 10 σκαλοπάτια, η κάθε σειρά συμβολίζει τα επίπεδα «Μαθητής», «Εταίρος» και «Διδάσκαλος», ενώ τα κλιμάκια τους 30 πρώτους Βαθμούς του Τεκτονισμού. Ανεβαίνοντας ο βέβηλος την κλίμακα (τις Βαθμίδες) σταδιακά, λαμβάνει  από τα βάθη του Υλικού Κόσμου (το Σκότος), την Σοφία και την Επιφώτιση του Πνεύματος (το Φως).

Ο Ελευθεροτεκτονισμός, σύμφωνα με την Σκωτική Ιεροτελεστία (Scottish Rite), αποτελείται συνολικά από 33 Βαθμούς.

Εδώ βλέπουμε την διαβάθμιση στην Ελλάδα και ποιοι είναι οι τελευταίοι τρεις Βαθμοί στην δομή της κλίμακας.
 
Ο τοίχος στην δεξιά πλευρά της σκάλας είναι κατασκευασμένος από παλαιές πέτρες, πού συμβολίζουν τα τείχη της Αρχαίας Ιερουσαλήμ, ενώ στα αριστερά υπάρχει ένας λείος και σύγχρονος τοίχος, που αντιπροσωπεύει τον διαχρονικό χαρακτήρα της απόκρυφης διδασκαλίας, όπως έχει αυτή μεταβιβαστεί ακέραια, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Όταν ο επισκέπτης ανεβεί στην κορυφή της σκάλας, από εκεί μπορεί να θαυμάσει μια ευρεία και υπέροχη θέα της Ιερουσαλήμ. Ανέβηκε μία συμβολικήν οδό. Δηλαδή το πεφωτισμένο πλέον άτομο, έχει κερδίσει την "Πνευματικήν Όραση".
 

Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ
 


Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 

Στο επίπεδο που βρίσκεται πλέον ο επισκέπτης, μια είσοδος τον καθοδηγεί στην βιβλιοθήκη, η οποία βρίσκεται, ακριβώς κάτω από την βάση της πυραμίδος.
 

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
 

Η βιβλιοθήκη απαρτίζεται από τρία επίπεδα, που αντιπροσωπεύουν συμβολικά τους τελευταίους τρεις Βαθμούς του Τεκτονισμού (31, 32 και 33).

Το  πρώτο επίπεδο  φιλοξενεί αποκλειστικά τους δικηγόρους,

Το δεύτερο προορίζεται για τους δικαστές

Και στο τρίτο επίπεδο έχουν πρόσβαση μόνο οι συνταξιούχοι δικαστές.


Ο τρόπος λειτουργίας 
της βιβλιοθήκης, συσχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία των αποκρύφων διδασκαλιών και σε ορισμένα αρχεία της έχουν προνομιακή πρόσβαση μόνο ολίγοι επιλεγμένοι, δηλαδή μυημένοι ανώτερης Βαθμίδας, αφού πρώτα με απόλυτη επιτυχία έχουν περάσει όλες τις προηγούμενες διαβαθμίσεις.

58_13library      
ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

Η βιβλιοθήκη περιέχει νομικά, δικαστικά, φιλοσοφικά και πνευματικά έργα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα "αποκλειστικά"  βιβλία περιέχουν τον πλούτο της εσωτερικής γνώσης. Ακριβώς πάνω από το υψηλότερο επίπεδο της βιβλιοθήκης (που συμβολίζει την 33η τιμητική θέση των Βαθμών) είναι η βάση της πυραμίδας, όπου και σε αυτό το σημείο τελειώνει συμβολικά ο Τεκτονισμός και αρχίζει η μυστική τάξη των *Illuminati .

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ
 

Ακριβώς κάτω από την κορυφή της πυραμίδας, στο πάτωμα, μπορούμε να δούμε σχεδιασμένα ιερά γεωμετρικά μοτίβα.

Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
 

Η Jerry Golden έχει αναφέρει ότι ένας κρύσταλλος ενσωματώνεται ακριβώς στη μέση του σχεδίου και ακριβώς κάτω από το μάτι της πυραμίδας. Τι να δηλώνει άραγε αυτό; Άγνωστο....

 
ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
 
Παρατηρήστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Λέγεται πως οι είσοδοι των δικαστηρίων ομοιάζουν με αρχαίους εβραϊκούς τάφους. Οι τρύπες επάνω στις πόρτες προορίζονται για να επιτρέψουν την ψυχή να εγκαταλείψει τον χώρο. Επίσης παρατηρήστε την αντίθεση που υπάρχει μεταξύ παλαιού και νέου.  
6-24-2009 6-46-41 PM
Τα κελιά της φυλακής, η αίθουσα του Δικαστηρίου και η αίθουσα συσκέψεων των δικαστών είναι τοποθετημένα το ένα πάνω από το άλλο, που συμβολίζουν την τρισυπόστατη φύση του Κόσμου. Οι τρόφιμοι παραμένουν στα κελιά, συμβολίζοντας τη φυλακή του χαμηλότερου υλικού κόσμου. Οι αίθουσες των δικαστηρίων είναι τοποθετημένες ακριβώς πάνω από τα κελιά της φυλακής και αντιπροσωπεύουν το "υψηλότερο κόσμο", όπου η θεότητα έρχεται σε επαφή με την ανθρωπότητα:

 
 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

Στις αίθουσες των δικαστηρίων, οι δικαστές φωτίζονται από μια φυσική πηγή του φωτός. Έτσι το ακροατήριο βλέπει τους δικαστές να κάθονται και με ένα θείο φως συνεχώς να λάμπει επάνω τους. Μετά τις ακροάσεις, οι δικαστές αποσύρονται στην αίθουσα συνεδριάσεών τους, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Δηλαδή συμβολικά «ανεβαίνουν» στον θεϊκό κόσμο. Όταν ληφθεί η απόφαση, «κατέρχονται» φέροντες θείαν φώτιση (φως) στο κάτω κόσμο (Εωσφόροι). 
 
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ..........

 

Κύρια Πηγή: http://vigilantcitizen.com

*Illuminati Οι Illuminati (Πεφωτισμένοι) είναι μία μυστική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ισχυρίζονται ότι φωτίζονται άμεσα από τον Θεό, χωρίς να πιστεύουν σε μυστήρια. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1776 από τον Άνταμ Βάισχαουπτ στη Βαυαρία. Κατά τα τέλη του 18ου αιώνα οι Ιλλουμινάτοι συνδέθηκαν άμεσα με τον Ελευθεροτεκτονισμό από τον οποίον αντλούν υψηλόβαθμα στελέχη. Το 1907 μετέφεραν την έδρα τους στο Βερολίνο, όπου την διατήρησαν μέχρι την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, ο οποίος τους εξεδίωξε από την Γερμανία και οι περισσότεροι κατέφυγαν στην Αγγλία και την Αμερική. Στόχος της οργάνωσης είναι η ανακάλυψη μυστικών για να εκβιάζουν και να τα αποκαλύψουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η επιβίωση της οργάνωσης μέχρι σήμερα στηρίζεται κυρίως σε διαβρωτικές οικονομικές δραστηριότητές και σε πρόκληση ταραχών ανά την Υφήλιο, με απώτερο σκοπό την Παγκόσμια Κυριαρχία. Οι περισσότεροι των Illuminati είναι μονίμως εγκατεστημένοι σήμερα στις ΗΠΑ και τους βλέπουμε αδιάλλειπτα να εμφανίζονται στις Συνεδριάσεις και να καθορίζουν τα ψηφίσματα της Λέσχης Bilderberg. Mέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission), η οποία έχει  ιδρυτή τον, Αυτοκράτορα των Illuminati, David Rockefeller και απαρτίζεται κυρίως από Illuminati, είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, όπως και ο δημοσιογράφος του Sky και της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς.  

Παρατίθεται κατάλογος ορισμένων επωνύμων, όπου ενδεικτικά καταγράφεται σε ποία οργάνωση ανήκουν

Σχετικά videos:

http://www.youtube.com/watch?v=J91aYJGm9Ps,

http://www.youtube.com/watch?v=ky8nhAravOY,

http://www.youtube.com/watch?v=Uc-wtYukDJc


Published Saturday, March 10, 2012 4:34 PM από το μέλος Protassov

Σχόλια:

# re: ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Sunday, March 11, 2012 1:24 PM από το μέλος p3f48

Ενδιαφέρον ομολογουμένως...

Δεν τα γνώριζα αυτά.

Με την άδεια Community Server (Commercial Edition)